luni, 9 februarie 2009

MARŞUL DE PROTEST “DÎMBOVIŢA CENTER”

ATACUL asupra BUCUREŞTIULUI continua prin PROIECTUL DÎMBOVIŢA CENTER !


Reprezentanţi ai asociaţiilor Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, Komunitas, Mişcarea Civică Miliţia Spirituală, Asociaţia pentru Tranziţie Urbană, Eco-Civica, Eco Assist, Sighişoara Durabilă, Alianţa Civică te invita LUNI, 16 FEBRUARIE, ora 15.00, la MARŞUL DE PROTEST împotriva construirii ilegale a COMPLEXULUI COMERCIAL “DÎMBOVIŢA CENTER”, cu plecare de la CASA RADIO (Eroilor) – pe colţ - intersecţia Ştirbei Vodă cu Splaiul Independenţei !

Traseul ales pentru protest :

- 15:30 se va pleca de la intersecţia Ştirbei Vodă cu Splaiul Independenţei (pe partea cu Casa Radio)
- Se va traversa pentru a ajunge la staţia de metrou Eroilor
- Marşul va continua pe Splaiul Independenţei, B-dul Mihail Kogălniceanu, B-dul Regina Elisabetha
- Marşul de protest se va termina in faţa Primăriei Generale a Bucureştiului.

Cum poţi să ajuţi la organizarea acestui PROTEST :

1. Să răspândeşti acest blog.
3. Să semnezi petiţia anti-Dîmboviţa Center adresată Primarului General al Capitalei : http://www.petitieonline.ro/petitie/scrisoare_deschisa_adresata_primarului_general_al_capitalei-p06642049.html
4. Să vii la MARŞUL DE PROTEST “DÎMBOVIŢA CENTER”
5. Trimitind prin e-mail sau mass-uri link-ul https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMpBg9zD3dV1kQpbbFV-4YDdzpDbpe6egB9tHt5_MY9clFO0IfhG5NVyWDJCSlBO5my_94R9lV9gpJAR9KjW6MX1CD8SGazv24jyNMz1fQryDgtzaLc-hv8QwWRs3TzGRBjLQKARl3KHKG/s1600-h/poster_dimbovitacenter!!!.jpg
6. Participând până pe 13 februarie la dezbaterea publică de pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti : www.pmb.ro > Instituţii (în banda galbenă de sus, care apare în 10 secunde) > Consiliul General al Municipiului Bucureşti > Dezbatere publică > Proiecte supuse dezbaterii publice, poziţia 505 > adaugă comentariu.

10 comentarii:

  1. Linkul direct la pagina proiectului este http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/dezb_publica/proiecte/mesaje.php?nr_proiect=505 - circulati-l ca atare, e mult mai usor sa intri si sa iti scrii nemultumirea acolo, decat sa faci o petitie online. E si de impact mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. am vericela si nu pot veni la miting...... :((((

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce luni ??? e zi de lucru pt toata lumea, de ce nu org in weekend cand si noi si presa putem veni mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar Bucurestiul nu mai are nevoie de mall-uri. Dar preferati o ruina in mijlocul capitalei?! Spatiu si materiale irosite, la fel ca si biblioteca de pe Bd. Unirii. Daca asta s-a hotarat, sa o faca, numai sa faca ceva! Suntem prea mici ca sa schimbam ceva. Conformati-va cu ideea si priviti partea buna..

    RăspundețiȘtergere
  5. Marsul va avea loc luni fiindca in week-end se pleaca din Bucuresti.
    Faptul ca la Primarie e inchis in week-end a fost un alt motiv pt a-l programa in timpul sapt. Sa speram ca vom fi cat mai multi fiindca numai asa vom reusi !!!
    Va asteptam la mars :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu-mi doresc o ruina in mijlocul orasului ...dar in niciun caz un mall. Propuneri ale societatii civile sunt destule. Una dintre ele ar fi CENTRU CULTURAL :) Suntem prea mici daca suntem singuri ......daca ne unim putem deveni mai mari decat EI !!! Sa le demonstram ca vrem sa traim si ca nu ne lasam striviti de proiectele lor care distrug orasul.

    RăspundețiȘtergere
  7. acum serios, la proiectul acela ce nu va mai convine??! nu aveti preocupare? sunt multe altele care nu-si au rostul!
    m-am saturat sa vad cladirea aia fantoma atatia ani. e binevenit orice proiect care o va schimba!

    RăspundețiȘtergere
  8. acum serios, la proiectul acela ce nu va mai convine??! nu aveti preocupare? sunt multe altele care nu-si au rostul!
    m-am saturat sa vad cladirea aia fantoma atatia ani. e binevenit orice proiect care o va schimba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce nu ne convine ?????? pe acest blog sunt enumerate doar o parte din "inconveniente".....si nu ne-am straduit deloc sa le gasim.
    E trist cand vezi ca autoritatilor nu le pasa de viata ta ....e si mai trist cand oamenilor nu le pasa....

    RăspundețiȘtergere
  10. Centru Cultural?!??!?! Ok, perfect, dar cu ce bani? De la Stat, nu? Forget it. A, daca gasiti voi niste particulari care sa faca Centru Cultural pe banii lor foarte bine, altfel lasati economia de piata sa-si urmeze cursul. Ganditi-va doar cate locuri de munca creaza noul mall (oameni in constructie + vanzatori), in general oameni defavorizati, care nu au avut norocul sa faca o facultate artsy si sa devina "verzi". Oameni reali cu probleme reale, nu snobi cu probleme inchipuite.

    RăspundețiȘtergere